Opel Astra

Sports Tourer 1.0 Turbo Business Executive Clima / airco / Navigatie / luxe stoelen
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 104.811 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    XJ-790-J
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2019
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)470 X 181 X 151
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Opel Astra Sports Tourer. Het is een auto van het bouwjaar 2019. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem (met dab!) en het full map navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren voor en achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen! De Opel is standaard voorzien van: verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

    In de Opel Astra Sports Tourer heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook.

    Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Opel, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.


    Bedrijfsinformatie

    * Ivm de grote vraag naar occasions hebben wij extra interessante auto's ingekocht en hebben we tot wel 150 auto's op voorraad!

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Apple Carplay/Android Auto
    Armsteun voor
    Audio installatie
    Autonomous Emergency Braking
    Garanties
    Nap